Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Summer dreams

Summer dreams

Laat u inspireren door de lichtheid en veelzijdigheid van onze nieuwe zomercollectie. Ontdek met PETER HAHN spannende zomermode en geniet met volle teugen.

Wenst u soms ook dat uw mooiste dromen uit kunnen komen? Laat u dan verleiden door de lichtheid en veelzijdigheid van onze nieuwe zomercollectie en geniet van het pure zomergevoel. Ontdek bijzondere, zelfbewuste mode, fantastisch vormgegeven en fascinerend veelzijdig. Geniet in deze zomer vol schoonheid van felle kleuren, pasteltinten, ongewone motieven, eersteklas kwaliteiten en opwindende stijlen.

Summer materials

Modieuze breimode! Ja, wij weten hoe we u moeten inspireren. Met creaties die altijd kunnen, die fris, modern en ongecompliceerd zijn, in (bijna) elke handtas passen en idealiter niet kreuken. Doen ze dat laatste toch, dan in ieder geval in stijl. Bestel nu artikelen met zomerse flair!

Inspirerend, bijzonder en zelfbewust

Ervaar het pure zomergevoel! Onze tv-reclame neemt u mee naar verre oorden en naar onverwachte mode-highlights, van fel en pastel tot gebloemd of gestreept. En daarna: laat dromen uitkomen!

Summer themes

Gewoon geweldig! Wij houden van kleine stijlbreuken, zomers licht kasjmier, nautische accenten en dierensafari's. Wij zijn er zeker van dat u dat ook doet. Laat u dus inspireren door onze statement pieces om uw eigen schitterende outfits samen te stellen.

Summer pattern

Betoverende breimode! En dat geldt niet alleen voor deze folkloristische, fijne combinatie hier, ook onze bonte parade van strepen en de goed te combineren blauw/groene golf staan helemaal bovenaan de lijst met wauwfactor. Laat u inspireren.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be