Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Rokken

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Het brede assortiment rokken in onze webshop

De rok is een kledingstuk met een lange historie. Rokken kunnen dan ook op ieder moment van de dag en bij iedere gelegenheid gedragen worden. Het dragen van rokken biedt comfort en bewegingsvrijheid. Bij het samenstellen van de zeer uitgebreide collectie dameskleding in de webshop hebben wij in het bijzonder gelet op exclusieve kleding met een stijlvolle uitstraling. Met een van de rokken uit onze collectie ziet men er altijd goed verzorgd uit, ook wanneer de rok gedragen wordt met een casual outfit. De rok kan in ieder seizoen worden gedragen. In de zomer dragen rokken heerlijk luchtig, bijvoorbeeld in combinatie met een topje en leuke ballerina's of mooi uitgevoerde sandalen. In de avond kan gekozen worden voor het dragen van een rok met een schoen met een klein hakje. In de koudere seizoenen raagt een mooie rok bijzonder prettig met een maillot of panty in een bijpassende tint. De rok is nooit verdwenen uit het modebeeld en wordt ieder seizoen weer opnieuw gepresenteerd in de collecties van bijzondere modemerken en exclusieve ontwerpers.

Korte rokken in verschillende modellen

Het kiezen voor de rokken in verschillende uitvoeringen en modellen maken wij eenvoudig met een grote keuze in kleding in onze webwinkel. Zo kan men voor zowel overdag als voor een avondje uit kiezen voor een kortere rok, uitgevoerd in mooie materialen. De korte rok is beschikbaar met een lengte tot op de knie, of tot op het scheenbeen. Met een dergelijke rok kan men het vrouwelijk figuur mooi accentueren en een stijlvolle optie voor een mooie combinatie toevoegen aan de bestaande garderobe. Combinatievoorbeelden voor een korte rok zijn bijvoorbeeld het dragen van een korte rok met een mooie blouse van zijde of viscose. Ook staat een ingestopt topje, eventueel gecombineerd met een bolero, een vestje of een kort jasje, prachtig bij een kortere rok. Voor een speelse look kan gekozen worden voor korte rokken in een jeans uitvoeren, of in tricot. Wij bieden zelfs gebreide rokken. Een splitje aan de achterzijde van de rok geeft meer bewegingsvrijheid en een elegant beeld. Kortere rokken van stretch (rekkend) materiaal dragen zeer comfortabel.

Kiezen voor lange rokken in de webshop

Een langere rok draagt heerlijk en laat de benen er optisch langer uitzien. Men kan kiezen uit een veelvoud aan verschillende rokken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi klokkende rok in een lengte tot op de enkels, uitgevoerd in een soepel vallende stof. Ook een rechte rok, met of zonder splitje, is een perfect kledingstuk voor het maken van vele mooi geklede combinaties. Een langere rok staat prachtig met een stijlvolle blouse of een shirt, waarbij de taille kan worden benadrukt met een mooi ceintuur of een trendy brede riem. Bij warmer weer dragen rokken uit katoen, een linnenmix of bijvoorbeeld een viscose, heerlijk luchtig. Wij bieden tevens rokken in kreukvrije stoffen, waarin men er altijd stijlvol uitziet. Dit is vooral prettig wanneer men het bijvoorbeeld fijn vindt om overdag op het werk een rok te dragen. Zo hoeft men zich geen zorgen te maken over kreuken in de stof bij zittend werk. In onze collectie bieden we zowel mooi vallende gevoerde rokken, maar tevens rokken uitgevoerd in een enkele laag stof en zelfs strijkvrije rokken. Kortom, met een aantal mooie rokken in verschillende lengtes in de kledingcollectie, kiest men voor optimaal combinatiegemak!

Het kiezen van de juiste rokken voor ieder figuur

Door te kiezen voor rokken in de juiste modellen, kan men de sterke punten van het figuur mooi benadrukken en naar voren laten komen. Met de juiste rok kan men een buikje doen verdwijnen, de benen langer laten lijken en een mooie taille creëren. Een kortere rok is ideaal voor dames met een wat kortere lengte. Door te kiezen voor een rok met een lengte tot op de knie laat men de benen langer lijken en komt het lichaam goed in proportie. Een langere rok staat vaak prachtig bij dames met een langer onderlijf. Wil men liever wat korter lijken? Kies dan voor een van onze rokken met een lengte tot op de enkel. Uiteraard zijn er geen voorgeschreven wetten wat betreft het kiezen van kleding waar men zich prettig in voelt. De kwaliteit van onze collectie rokken zorgt ervoor dat men zich altijd prettig voelt.

Dames rokken kopen in de webshop

Wij maken het winkelen prettig en eenvoudig met onze ruim gesorteerde webshop. Hier kan men terecht voor een exclusieve collectie dames rokken van ons eigen huismerk, maar ook voor rokken van speciaal geselecteerde merken van een zeer hoge kwaliteit. Naast rokken vindt men in de online shop uiteraard ook andere kleding voor dames en zelfs ondergoed en zwemkleding. Online shoppen betekent winkelen wanneer dat het best uitkomt. Onze webwinkel is nooit gesloten! Bekijk het uitgebreide aanbod rokken in verschillende lengtes en uitvoeringen. Bij iedere rok staat een duidelijke beschrijving van het artikel. Uiteraard gaat deze beschrijving vergezeld van een gedetailleerde foto, zodat de rok goed te bekijken is. Men kiest vervolgens voor het juiste model in de gewenste maat en de juiste kleur.

Na het plaatsen van de bestelling kan er verder gewinkeld worden, of men kan het bestelde artikel afrekenen. Dit afrekenen doet men binnen een veilige omgeving in de webshop, waarbij gekozen kan worden uit verschillende betaalwijzen. Na het ontvangen van de bestelling zorgen wij ervoor dat de bestelde rokken (en eventueel andere kleding) met zorg verpakt worden. Uiteraard dragen wij zorg voor een snelle en correcte levering aan huis. Zo geniet men van de meest exclusieve rokken, die comfortabel en in alle privacy thuis gepast kunnen worden.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be