anniversary anniversary
Féraud

De stijl van Féraud is glamorous, levendig en vrouwelijk. Dit wordt ook weerspiegeld in de badmode en nachtkleding van het Franse merkt met de zon als logo.

Féraud

(11 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

FERAUD: Mediterraan geïnspireerde badmode en nachtkledij.

Het merk Féraud staat voor prachtige mode met een vleugje glamour die het mediterrane levensgevoel van Spanje en Zuid-Frankrijk uitstraalt. Verder lezen ... Deze stijl zet Féraud ook in de badmode en nachtkleding op bekwame wijze om. Elk nachthemd, pyjama, badpak of strandjurk weerspiegelt de creativiteit en hoge kwaliteitseisen van het merk Féraud. In de vrouwelijke collecties worden klassieke modellen van een speelse lichtheid voorzien. Bloemen- en grafische prints zijn typerend voor dit traditiemerk. Zo straalt de mode van Féraud sensualiteit en levensvreugde uit.

Merkfilosofie
Féraud Paris symboliseert de elegantie en gratie van de Franse haute couture. Maar ook de liefde van designer Louis Féraud voor Spanje en het mediterrane landschap wordt in de stijl van de mode weerspiegeld. Krachtige kleuren, weelderige of speelse motieven karakteriseren niet alleen de haute couture mode, maar ook de nachtkleding en badmode van Féraud. Féraud Paris richt zich tot betoverende, sterke en vrouwelijke vrouwen, die uiting willen geven aan hun schoonheid en levensvreugde. Niet zonder reden was actrice Brigitte Bardot een van Louis Férauds grootste fans.

Geschiedenis
In 1950 opende Louis Féraud zijn eerste modehuis in Cannes en richtte het merk Féraud Paris op. Vijf jaar later verhuist hij met zijn modehuis naar Parijs, waar zijn aparte haute couture mode wordt opgemerkt door de high society. In 1976 verkrijgt Gerhard Rösch de licentie voor de productie en distributie van de lingerie en badkleding van Féraud Paris in West-Europa. Daarmee veroveren haute couture en mediterraan levensgevoel de markt voor badmode en nachtkleding.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text