Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Vesten met staande kraag

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Een modieuze look met dames vesten met staande kraag

Dames vesten met staande kraag zijn al sinds tijden een belangrijk onderdeel van de modewereld. Denk bijvoorbeeld aan het bomberjack, dat ook steeds vaker in de vorm van een gebreid vest ten tonele verschijnt. Damesvesten met staande kraag geven de draagster een stoer uiterlijk. Vaak voorzien van rits is dit type vest eenvoudig aan en uit te trekken en in verschillende diktes en lengtes verkrijgbaar. Dit veelzijdige vest heeft met recht een plaatsje in onze collecties veroverd. U kunt dan ook in alle mogelijke varianten dames vesten met staande kraag online kopen in onze shop.

Vesten zijn er natuurlijk om u warm te houden in de winter en een damesvest met opstaande kraag houdt bovendien uw nek uit de tocht. Maar vergis u niet want ook tijdens de koelere zomeravonden of gure voor- en najaarsdagen zijn deze vesten uitstekend te dragen. Binnenshuis, maar bij droog weer ook als plaatsvervanger voor een outdoor jack. Het voordeel van zo’n vest met opstaande kraag is dat u ook buiten beter beschermd bent in uw nek, zonder dat u hiervoor een das hoeft te dragen. Hoewel een mooie sjaal ook prachtig staat bij dit kraagtype.

Populaire damesvesten voor thuis en op de werkvloer

De damesvesten met opstaande kraag in onze online-shop zijn vervaardigd uit stoffen van hoogwaardige kwaliteit, van de fijnste wol tot het zuiverste katoen. Aansluitende vesten bevatten vaak de nodige stretch voor een comfortabele pasvorm en een langdurig behoud van het model. De cardigans met staande kraag zijn verkrijgbaar in basiskleuren en de nieuwste modekleuren, zodat u kunt mixen en matchen met andere mode-items. De exclusieve damesvesten hebben een verfijnde uitstraling dankzij de mooie stoffen en zijn uitgevoerd in verschillende pasvormen, van oversized tot aansluitend. Zo zijn ze zowel in uw vrije tijd als op de werkvloer optimaal in te zetten. Bovendien schiet u een oversized model gemakkelijk aan voor een beetje extra warmte wanneer u de deur uitgaat.

De musthave van dit seizoen is het bomberjack, die in onze collectie dames vesten met staande kraag terug te vinden is in de gebreide variant. Dit modieuze jack verschaft de draagster naast de nodige warmte een trendy uiterlijk. Eenvoudig te combineren met zowel een zakelijke outfit zoals een zwarte broek met witte blouse, als met een modieuze ripped jeans en shirt als outfit voor thuis. U draagt dit vest met zowel pumps of enkellaarsjes als met een paar sportieve sneakers. Vaak is een extra detail zoals een glimmend randje of een sportief embleem aangebracht op onze stoere bomberjacks. Onze dames veten met staande kraag zijn bovendien uitstekend in te zetten bij de gelaagde look, die sinds een paar jaar aan populariteit wint. Combineer bijvoorbeeld een lang vest met een blouse en sjaal en een nette broek voor een schitterende gelaagde look.

Dames vesten met staande kraag in talloze designs

Of u nu kiest voor een wollig dik vest met opstaande kraag om u warm te houden, of een dunne variant om gemakkelijk als extra laagje over uw outfit aan te brengen: onze damesvesten met staande kraag zijn er in talloze varianten. Van lang tot kort, met gedurfd dessin of in effen uitvoering. Waar ze zich vooral voor informele aangelegenheden uitstekend lenen, hebben we een aantal varianten in onze collectie die tevens voor zakelijke evenementen gebruikt kunnen worden. Bovendien vindt u fijngebreide vesten met een opvallende applicatie, glinsterend metaaldraad of pailletten bij ons, die u eenvoudig over uw avondjurk kunt dragen wanneer het op een feest net iets te frisjes wordt.

De dames vesten met staande kraag in ons assortiment zijn zowel afkomstig uit onze eigen collectie, als die van diverse getalenteerde designers. Ook zij hechten een groot belang aan de kwaliteit van de stoffen en werken met oog voor zelfs het kleinste detail. Dit komt u tegen in de vorm van speels aangebrachte labels, asymmetrische lijnen, uitstekende pasvormen, schitterende ritsen, opvallende knopen en applicaties als borduursels en pailletten. Door deze aandacht voor detail zijn de damesvesten met opstaande kraag ook uitstekend te dragen op de werkvloer, in combinatie met een blouse op een plooibroek met pumps, een effen shirt op een midirok met laarsjes, of over een chiffon blouse op een donkere spijkerbroek met rechte pijp.

Dames vesten met staande kraag online kopen

In onze dames vesten met staande kraag voelt u zich gegarandeerd een heel andere, zelfbewuste vrouw. De exclusieve modellen zijn in talloze pasvormen, soorten en dessins bij ons verkrijgbaar, waardoor er altijd een geschikt damesvest voor u bij zit. Dit mode-item mag dan ook zeker niet ontbreken in uw garderobe, in welke variant dan ook. In de winter staan ze prachtig over een dunner truitje of blouseje met een sjaal, op een spijkerbroek of effen broek van dikkere stof en laarzen. In de zomer maken ze uw zomeroutfit helemaal af wanneer ze worden gedragen op uw zomerjurk of blouseje met short en sandalen. U kunt een scala aan dames vesten met staande kraag kopen in onze online shop.

En wanneer u op zoek bent naar eens heel iets anders, dan kunt u naast ecru, grijze, donkerblauwe en zwarte damesvesten ook bij ons terecht voor trendy pastelkleuren die eenvoudig zijn te combineren met uw huidige garderobe. Hierdoor doet u direct mee aan de trends, zonder daarbij in te leveren op comfort of duurzaamheid. Ook de varianten in pastelkleuren zijn uitstekend te dragen op een spijkerbroek, of juist op een fleurige variant met bloemendessin. Met een effen sjaal erop en een paar mooie laarsjes eronder ziet u eruit om door een ringetje te halen. Twijfel dus niet langer, want u kunt direct deze dames vesten met staande kraag kopen in onze webshop.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be