Hiltl

De pantalons danken hun perfecte pasvorm en kwaliteit aan de hoge eisen van de oprichter van het merk Franz Hiltl. Hiltl pantalons zijn als op maat gemaakt.

HILTL

(14 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

HILTL: herenpantalons als op maat gemaakt

Hiltl pantalons staan synoniem voor stijl, niveau en klasse. Verder lezen ... Ze worden gekenmerkt door een perfecte pasvorm, draagcomfort, onderhoudsgemak en vormvastheid. Daarbij worden klassieke elementen gecombineerd met de nieuwste trends. Vele details maken van Hiltl pantalons iets heel bijzonders: Zo wordt elke Hiltl cordpantalon of jeans voorzien van een rits van nikkelvrij metaal die speciaal voor Hiltl vervaardigd wordt. Ook de zachte, soepele tailleband maakt deel uit van elke Hiltl pantalon: De comfortabele tailleband is bijzonder elastisch en daarom ook met stevigere materialen aangenaam om te dragen. En niet in de laatste plaats wordt de kwaliteit van de pantalons ook in de naden zichtbaar: Vijf steken per centimeter kenmerken de uitstekende kwaliteit van de Hiltl broek.

Merkfilosofie
Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de productie van eersteklas herenpantalons. Het gehele productieproces is erop afgestemd om pantalons "als op maat gemaakt" te produceren. Daarom wordt afgezien van machinewerk wanneer handwerk zorgt voor betere en nauwkeurigere resultaten. Dat betekent echter niet dat traditioneel kleermakershandwerk moderne ontwikkelingen uitsluit. Integendeel: Nieuwe technologieën zoals smartcelTM clima en kreukvrij katoen worden ingevlochten in de vervaardiging van de Hiltl pantalons.

Geschiedenis
In 1955 richt Fritz Hiltl in Sulzbach-Rosenberg een fabriek op voor herenpantalons. "We willen niet de grootste worden, maar de beste" verkondigde hij op dat moment. Deze stelling is nog steeds bedrijfsfilosofie bij Hiltl. Sinds de oprichting produceert het bedrijf uitsluitend pantalons, en dat steeds in de beste kwaliteit - als op maat gemaakt.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text