Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Heren Jeans

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Trendy herenjeans voor elke gelegenheid

Kortstondige trends en een onbegrensd assortiment aan kleding en toch blijft de jeans nog altijd een must voor vrouwen en mannen. Deze hoeft in geen geval van blauw denim en met een recht model te zijn: ook de herenmode onderscheidt zich door opvallende veranderingen. Lichte kleuren, een nonchalante stijl of donkere klassiekers, hoofdzaak is dat de jeans als gegoten zit en het figuur flatteert.

Welk model staat mij het beste?

Mode en stijl zijn allang geen onderwerpen meer alleen voor vrouwen, ook heren houden zich intensief bezig met hun kleding. Want wie wil nu niet de perfect zittende broek hebben, die in combinatie met een overhemd een chique look creëert? Heren kunnen kiezen uit verschillende jeansmodellen:

  • Bootcut
    Op het bovenbeen strak gehouden en naar beneden wijder uitlopend, staat dit model heren met elk figuur. De bootcut stijl oogt bijzonder nonchalant en losjes.
  • Loose Fit
    Een geheime tip voor iets stevigere heren is dit ietwat losse model, dat zich onderscheidt met een comfortabele beenwijdte en de ruime pasvorm .
  • Slim Fit
    De typische skinny jeans die strak aansluit en het figuur nauw omsluit. Door het smalle model van de skinny jeans is deze eerder geschikt voor slanke heren, omdat dit het lichaam bijzonder accentueert.
  • Regular Fit
    Het klassieke model met rechte pijpen, dat het figuur accentueert. Met dit model kan het amper fout gaan; het is een standaardmodel dat zich op vele manieren laat combineren.

Om de juiste maat te kopen helpt maar een ding: het meetlint pakken en opmeten. Want zelfs wie zijn broekmaat weet, pakt soms toch de verkeerde en moet zich dan provisorisch met een riem behelpen. Het resultaat zijn vouwen en een onaangename pasvorm, die gemakkelijk is te voorkomen door eerst te meten.

Hoe draagt men jeans bij laarzen? Zo werkt het

Boots en laarzen zijn ook voor heren in de winter niet meer weg te denken en inmiddels een vast onderdeel van de mode geworden. Gecombineerd met jeans kan een stijlvolle look worden gecreëerd, die zowel geschikt is voor de vrije tijd als voor bijzondere gelegenheden. Een vraag die daarbij rijst: Hoe draag ik de broek precies? In de laarzen of eroverheen?

Hoe de jeans wordt gedragen, hangt vooral af van het model. Wijd gesneden modellen kunnen over de schacht worden gedragen, nauwe skinny-jeans liggen echter erop of worden in de laars gestopt.

Een andere truc is het omslaan: Door de zoom om te slaan, wordt de broek korter en laat deze de laarzen goed uitkomen. Heren kunnen zo vooral nauwe jeans uitstekend stylen en combineren met robuuste laarzen.

Wie voor meer afwisseling wil zorgen, draagt de omgeslagen broek op sneakers of veterschoenen – hierdoor wordt de enkel zichtbaar en trekken de schoenen perfect de aandacht. Vooral bij stevigere bovenbenen heeft dit tot gevolg dat de benen slanker lijken en een moderne stijl wordt gecreëerd.

Alternatieven voor de heren jeans?

Vooral als de temperaturen in de zomer stijgen, warmt de dikke jeansstof de benen op en voelt het mooie weer eigenlijk onaangenaam. Aangezien vooral op kantoor of bij speciale gelegenheden een korte broek voor heren een no-go is, heeft men een alternatief nodig.

Kleurrijke chino

Nonchalant en toch chique zijn vooral chino broeken ideaal op warme zomerdagen. Door het moderne model lijken ze optisch op jeans, maar onderscheiden zich door een dunnere en luchtigere stof. Hoe zit het eigenlijk met een beige chino, casual gestyled met espadrilles en een T-shirt? Afhankelijk van de richtlijnen, zijn chino broeken voor heren zelfs op kantoor een geschikt alternatief voor jeans.

Luchtige linnen broek

Aangenaam voor de huid, natuurlijke grondstof en comfortabel: linnen broeken maken een natuurlijke warmte-uitwisseling mogelijk, zodat het zelfs bij hoge temperaturen koel blijft. Een lichte linnen broek in een modern model kan prachtig worden gecombineerd met een luchtig T-shirt of zelfs met een overhemd. Dit zorgt voor een perfecte kantoor-look, zonder af te zien van de aangename frisheid.

Korte broeken

Bij het onderwerp shorts lopen de meningen uiteen: voor de een zijn zichtbare mannenbenen onder een korte broek de absolute horror, anderen zien het op hun beurt als welkome afkoeling in de zomer. Voor thuis of in de vrije tijd zijn ze echter een goede keuze, zolang men zich er prettig in voelt.

Bij gebruinde benen zien vooral jeansshorts, die veelzijdig te combineren zijn, er fantastisch uit. Met een eenvoudig overhemd en sneakers of bootschoenen ontstaat een individuele stijl, die zelfs geschikt is voor een uitstap naar de stad.

Juist wassen - maar hoe?

Wie kent het niet: die comfortabele lievelingsjeans die na jaren steeds meer kleur verliest en er door ontelbare wasbeurten plotseling helemaal niet meer zo goed uitziet. Wat heren in het dagelijks leven handig als "vintage-style" laten doorgaan, is bij serieuzere gelegenheden echter geen goed idee.

Dan helpt het alleen om op tijd de juiste trucs uit de kast te halen. Kleine vlekken zijn gemakkelijk met een spons of een tandenborstel te verwijderen, zodat de jeans niet helemaal in de wasmachine moet. Tegen onaangename geurtjes helpt echter luchten of zelfs het vriesvak; door de kou worden namelijk de kiemen gedood. En als de broek dan toch in de was moet, dan op maximaal 30 graden en alleen met soortgelijke kleuren.

De beste stijlen en trends voor heren

Van licht indigo via verwassen grijs tot diepzwart: jeans zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Of men nu de voorkeur geeft aan gedempte kleuren of met felle nuances wil opvallen, is een kwestie van smaak - knalgeel of rood wordt echter eerder in de zomer gedragen.

Hoe donkerder de kleur, des te makkelijker de heren deze kunnen combineren: want zoals bekend, past zwart overal bij en creëert het tevens een slank figuur.

Als de kleuren te weinig afwisseling bieden, kan met behulp van diverse wassingen, contrastnaden en versieringen voor accenten worden gezorgd. Ook winnen versleten jeans bij heren steeds meer aan populariteit - op kantoor of voor chique gelegenheden zijn ze echter amper geschikt en zouden ze alleen weloverwogen gedragen moeten worden.

Met een aandeel elastaan wordt de stretch-jeans bijzonder rekbaar en comfortabel. Want ondanks alle modellen, stoffen en kleuren geldt ook voor heren zeker een ding: Het moet vooral prettig zitten!

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be