Kennel und Schmenger

De comfortabele en moderne Kennel & Schmenger schoenen worden gekenmerkt door ambachtelijk vakmanschap, ervaring en aandacht voor detail.

Kennel & Schmenger

(56 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

KENNEL UND SCHMENGER: uit traditie en passie voor schoenen

In de schoenmode van Kennel & Schmenger wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met actuele modetrends. De schoenen worden gemaakt van puur kalfsnubukleer, geitenleer of suède. Verder lezen ... De hoogwaardige afwerking van de schoenen wordt aangevuld met veel liefde voor detail, die vooral duidelijk zichtbaar is bij de ballerina’s van Kennel & Schmenger. Fijne applicaties zoals bloemetjes met kleine klinknagels, strass sterretjes of zelfs Swarovski-steentjes sieren de ballerina’s. De stijl van Kennel & Schmenger-schoenen is heel divers en varieert van sportief tot elegant. Naast klassieke modellen richt het traditiemerk zich steeds meer op actuele schoenentrends, zoals de Kennel & Schmenger sneakers met de “hidden wedge”, een verstopte sleehak in de schoen. Naast schoenen behoren ook leren tassen tot het assortiment van het traditierijke familiebedrijf.

Merkfilosofie
Het merk staat in de eerste plaats voor ervaring en unieke knowhow in de schoenproductie. Tegelijkertijd wordt onvermoeid naar nieuwe trends gekeken om de veeleisende schoenliefhebber met trendy schoenen van hoogwaardige materialen te verblijden. Deze filosofie is in alle schoenen van Kennel & Schmenger voelbaar; elk afzonderlijk paar is een samensmelting van trend en traditie.

Geschiedenis
De bakermat van het merk Kennel & Schmenger ligt in de schoenenhoofdstad Pirmasens. Inmiddels is het merk al meer dan 90 jaar in handen van de familie. Het bedrijf is gegroeid vanuit de ambachtelijke schoenmakerij en de jarenlange ervaring en vakkennis is dan ook duidelijk terug te zien in de huidige collecties. Met precisie en vakmanschap ontstaan Kennel & Schmenger laarzen, ballerina’s, sneakers en pumps.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text