Lloyd

Llyod schoenen zijn modieuze en comfortabele schoenen tot in perfectie. De elegante leren schoenen staan uitstekend bij een klassieke business look.

Lloyd

(15 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

LLOYD: al meer dan 120 jaar compromisloze kwaliteit

Met zijn inmiddels 120 jaar bestaan kan het merk bogen op een bewogen en succesvolle geschiedenis. Verder lezen ... De rijke ervaring en kennis die door de jaren is opgedaan, wordt op vaardige wijze in comfortabele dames- en herenschoenen verwerkt. Lloyd schoenen worden gekenmerkt door ambachtelijk vakmanschap, waarbij de blik altijd op de toekomst gericht blijft. Een goede mix van comfort en modern design maakt de schoenen van Lloyd uniek. De leren schoenen van het traditiemerk worden vaak gesierd door deelnaden of een elegante budapest-perforatie. Het assortiment van Lloyd is gevarieerd en omvat zowel sportieve sneakers als klassieke zwarte modellen en comfortabele vrijetijdsschoenen.

Merkfilosofie
Hoge kwaliteit, optimale pasvorm en modern design – dat zijn de gouden stelregels van het merk Lloyd. Het was de droom van H. F. Meyer, de oprichter van het merk, om de perfecte schoen te creëren. Tot op de dag van vandaag zet het team in Solingen zich met eerlijkheid en toewijding in om deze droom te verwezenlijken. Nog steeds is het bedrijf een pionier als het gaat om moderniteit en comfort. Dat geldt voor zowel de damesschoenen als ook de herenschoenen van Lloyd.

Geschiedenis
Het merk vindt zijn oorsprong in de in 1888 opgerichte schoenfabriek H. F. Meyer. Sinds 1942 vervaardigt het bedrijf in Solingen dames- en herenschoenen van topkwaliteit. Vanaf 1968 zijn alle modellen van Lloyd herkenbaar aan de rode strepen op de hak. Een jaar later komt het bedrijf met twin-schoenen op de markt, genaamd “Romeo” en “Julia”, de eerste collectie voor hem en haar. Door de toenemende populariteit van sneakers begint Lloyd in 1983 met de productie van vrijetijdsschoenen. De ”Rocky’s” behoren tot de eerste vrijetijdsschoenen van het merk. Vanaf 2001 wordt na een 30-jarige onderbreking de productie van damesschoenen hervat.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text