Sportalm

Sportalm – dat is authentieke alpiene damesmode uit Kitzbühel. Het merk verenigt traditionele en moderne elementen in sportieve mode vol passie.

Sportalm

(36 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Sportalm Kitzbühel: Alpiene traditie en glamour

De collecties van het merk Sportalm worden vervaardigd met passie en hartstocht. Verder lezen ... Traditie en oorspronkelijkheid zijn de basis van de mode voor dames die door het mooie design, de urbaniteit en de innovatie hun sprankelende uitstraling behouden. De trendy collectie Sportalm e.motion weerspiegelt het actieve en bijzonder modieuze levensgevoel. Hetzij jas, broek of pullover – De mode van Sportalm presenteert zich zeer vrouwelijk en verleidelijk. De folkloremode van Sportalm Kitzbühel daarentegen combineert moderne en traditionele elementen met een vleugje glamour. Op deze manier is de dindl- en folkloremode steeds weer nieuw en verrassend.

Merkfilosofie
Sportalm Kitzbühel staat voor simpele waarden, zoals de binding met de streek, handwerk en familie. De combinatie van internationale mode en de alpine-lifestyle leidt tot een uiterst spannende stijl, die sportiviteit verenigt met glamoureuze aprés-ski-chic en de glans van Kitzbühel, die geïnspireerd is op het succes van de skiër. Deze bijzondere stijl uit zich in de snitten, kleuren en vormen, maar ook in charmante en luxueuze details.

Geschiedenis
De geschiedenis van Sportalm begint in 1953 met de oprichting van een brei-atelier door Willi Kruetschnigg, waar vanaf 1968 ook dirndls vervaardigd worden. In de jaren 70 baart Sportalm opzien door af te wijken van de traditionele dirndl-stijl en kleuren als roze en geel in de folkloremode te introduceren. Vanaf 1973 groeit Sportalm snel uit tot marktleider in ski- en folkloremode in Oostenrijk. Met name de Sportalm jas wordt een groot succes. In 2004 wordt het assortiment met trendy en jonge mode uitgebreid en ontstaat de collectie e.motion.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text