anniversary anniversary
Sunflair

Sunflair is specialist in figuurvormende badmode. De innovatieve shapewear garandeert een optimale ondersteuning en perfecte pasvorm, ook in grote maten.

Sunflair

(41 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Sunflair: badmode met een optimale pasvorm

Sunflair is trendy en perfect passende badmode in de maten 36 tot en met 56 en in cup A tot en met H. Verder lezen ... Van de pasvorm kunt u op aan, dat geldt voor zowel de kleinste als de grote maten: Elk badpak van Sunflair zit perfect en accentueert de vrouwelijke rondingen op een geraffineerde wijze. Daarvoor zorgen innovatieve snitten, speciale voeringstoffen en figuurvormende inzetstukken. Gecombineerd met actuele dessins en innovatieve materialen ontstaat zo trendy badmode. Kleine verrassende details zorgen voor een extra modieuze blikvanger. Het assortiment van Sunflair omvat naast badpakken, bikini’s en tankini’s ook cover-ups en strandjurken. De cover-ups en strandjurken zijn op de verschillende collecties afgestemd. Zo vindt u voor elk badpak van Sunflair de bijpassende accessoires en bovenkleding.

Merkfilosofie
De beproefde pasvorm van Sunflair wordt steeds verder ontwikkeld. Het merk ontwerpt voor vrouwen in alle maten en gewichten geschikte badkleding die naast een aantrekkelijk design ook voldoende ondersteuning biedt en het silhouet mooi vormgeeft. Zo plaatst een Sunflair badpak, tankini of bikini de sterke punten van een vrouw in de schijnwerpers en camoufleert subtiel de probleemzones.

Geschiedenis
Het bedrijf was altijd al een innovatieve pionier op het gebied van figuurvormende badmode. Met de succesvolle lijn ’Beautyform‘ vervaardigt Sunflair al sinds enkele jaren succesvol shapewear. Aanvankelijk was het alleen mogelijk om zware shapewear met 41 procent lycra te vervaardigen. Vandaag de dag produceert het bedrijf zijn badkleding met shape-effect van lichter materiaal met een lycra-aandeel tussen 24 en 32 procent. In 2012 heeft Sunflair ook een kleine, maar fijne collectie strandjurken in het assortiment opgenomen.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text