Think!

Gezonde voeten zijn de basis voor het welzijn van het hele lichaam. De comfortabele en moderne damesschoenen van Think helpen uw voeten gezond te houden.

Think!

(50 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Think! damesschoenen: gezonde en mooie voeten uit passie

Het merk Think! is het beste bewijs daarvoor, dat gezond schoeisel voor de voeten en een mooi design elkaar niet hoeven uit te sluiten. Verder lezen ... Think damesschoenen overtuigen met een eigen karakter en een uitstekend draagcomfort. Ze moeten de voeten een aangenaam en licht gevoel geven en tegelijkertijd het algehele welzijn verbeteren. Daarom passen alle Think schoenen zich perfect aan de anatomie van de menselijke voet aan – om zo gezonde voeten gezond te houden. Het hoogwaardige assortiment van Think omvat pumps, laarzen en ballerina’s, maar ook hippe sneakers en enkellaarsjes.

Merkfilosofie
Think! heeft zich het ambitieuze doel gesteld om mooie en tegelijkertijd gezonde schoenen te ontwerpen. Het merk neemt geen genoegen met comfortabele schoenen die onaantrekkelijk zijn of mooie schoenen die ongemakkelijk zitten. In elk model van Think! zitten tot wel 120 productiestappen verwerkt. Bei de vervaardiging wordt enkel gebruik gemaakt van plantaardig gelooid leer dat uit Europa afkomstig is en van hernieuwbare grondstoffen zoals natuurlijk rubber en kurk. Duurzaam ondernemen en een zuinige en milieuvriendelijke verwerking maken ook deel uit van de bedrijfsmissie. Alle schoenen van Think, van laarzen tot pumps, zijn ontstaan uit passie voor de schoenmakerij.

Geschiedenis
De grondslag voor Think! heeft het bedrijf “Marko” gelegd, dat in het midden van de jaren ’50 is opgericht. Dit bedrijf produceerde meer dan drie decennia lang schoenen voor heren. In 1990 richt Martin Koller junior, die inmiddels behoort tot de negende generatie schoenmaker, in het Oostenrijkse plaatsje Kopfing het merk Think! schoenen op, en met succes: Vandaag de dag is Think! in 35 landen vertegenwoordigd. De modellen worden door het team om directeur en bedrijfsleider Martin Koller nog steeds ter plekke in de thuishaven in Opper-Oostenrijk ontwikkeld. De vervaardiging gebeurt met de hand onder een nauwgezette naleving van de Europese milieuregels.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text