Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Ballerina's

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Ballerina's als populaire basic in de schoenenkast

Van schoenen kan geen vrouw genoeg krijgen. Geen wonder, want schoenen zijn altijd mooi en zijn er in ontelbaar veel kleuren en stijlen: als hoge pumps, als speelse sandalen, als warme laarzen, als sportieve sneakers en, bijzonder geliefd, als comfortabele ballerina’s. De platte schoen is een onmisbare basic voor vrolijke meiden, jonge fashionista's en modebewuste vrouwen. Dankzij de verschillende stijlen en materialen zijn de damesballerina’s gemakkelijk met elke outfit te combineren.

Inhoudsopgave

De favoriete schoen van een hele generatie – ballerina’s voor dames

Wat heeft een goede damesschoen nodig? Stijl en draagcomfort! Dat wisten mode-iconen als Audrey Hepburn in de jaren 50 al. Niet alleen dankzij hen werden ballerina’s de favoriete schoenen van een hele generatie vrouwen. Het klassieke model is veelzijdig en past bij elk type: bij elegante vrouwen, vrolijke meiden en echte sportievelingen. Dankzij de platte zool zijn ballerina’s comfortabel. Het afgeronde babydollmodel biedt bovendien voldoende ruimte, ook voor brede voeten. Wilt u uw benen langer laten lijken? Niet alleen schoenen met hak hebben dat effect, want de damesballerina's in wijd model zorgen voor een spectaculaire uitstraling.

Klassiek of bontgekleurd: welke kleuren zijn bij ballerina’s een must have?

Natuurlijke nuances: voor een tijdloze stijl zijn vooral de klassieke modellen van gemakkelijk te onderhouden stof of hoogwaardig leer geschikt. Bij de kleuren van de ballerina's zijn rood, wit, zilverkleur, zwart en royalblauw heel populair. Deze trendkleuren raken nooit uit de mode en passen mooi bij casual jeans, sportieve trainingsoutfits, een verzorgde kantoorstijl en bij een elegante avondjurk.

Ballerina's in multicolour: naast de klassiekers in één kleur horen ook veelkleurige ballerina’s als basic in elke schoenenkast thuis. Met kleurrijke bloemenprints voor de komende zomer, met opvallende motieven voor een casual pure stijl of met glitter of pailletten voor het volgende feest: met kleurige schoenen krijgt elke saaie outfit wat extra pit. Extra modieuze details zoals strikken, riempjes of gespen aan de schoenen geven de look een meisjesachtige charme.

Een tip: wie lang plezier van zijn schoenen wil hebben, moet ze op de juiste manier onderhouden. Voor damesballerina’s van leer zijn er speciale onderhoudsmiddelen en borstels, zodat u er goed mee voor de dag kunt komen.

Draagcomfort: welke ballerina’s zijn geschikt voor brede voeten?

Aantrekken en relaxen: welke vrouw wil niet snel haar schoenen kunnen aantrekken en klaar zijn om op pad te gaan? Klassieke ballerina's hebben geen veters of riempjes, en daarbij is het materiaal meestal zacht en hebben de schoenen een perfecte pasvorm. Maar niet elk model past bij elke voet. Een te smalle schoen is erg oncomfortabel. Deze kan lelijke drukplekken, pijnlijke blaren en open wonden veroorzaken. In een te wijde schoen glijdt de voet bij het lopen uit de schoen, wat gevaar op vallen en verwondingen kan geven.

Vind de juiste vorm voor de voet: voor dames met smalle voeten zijn puntige ballerina’s die smaller zijn bij de voorvoet een mooi alternatief voor het klassieke babydollmodel. En welke ballerina's kiest u wanneer u brede voeten hebt? Wie wat bredere voeten heeft of een bepaalde voetafwijking heeft, kan het beste kiezen voor een rond model. De tenen hebben in het afgeronde deel bij de voorvoet meer ruimte en worden niet bij elkaar gedrukt. Het is belangrijk om goed zittende schoenen te vinden, om rugklachten en pijn in de voeten en benen te voorkomen.

Een tip: blaren aan de voeten door uw nieuwe ballerina’s? Niet als u bij de aanschaf van nieuwe schoenen kiest voor een hoogwaardige zool, een zachte voering en een robuust bovenwerk!

Met of zonder: welke kousen draagt u in ballerina’s?

Met blote voeten in ballerina’s: de platte damesschoenen zijn perfect voor de zomer. Vrouwen kunnen bij warm weer hun ballerina's met blote voeten dragen en lichtvoetig op pad gaan. De schoenen van leer of andere zachte stoffen zijn heel comfortabel, of u nu loopt, fietst of autorijdt. Zelfs rennen is mogelijk op ballerina’s. Voor een vrijetijdsstijl bij warm weer kunt u de kousen in ballerina’s achterwege laten. Voor wie echter snel last heeft van zweetvoeten of blaren, zijn huidkleurige fijne sokjes of onzichtbare kousenvoetjes de ideale oplossing in de zomer.

Mooie kousen: waarom zou men ballerina’s niet ook in de winter aantrekken? Wanneer het regenachtig of stormachtig is, of wanneer er sneeuw ligt, is het dragen van ballerina's geen goed idee. Vrouwen die in de vroege herfst en het voorjaar geen pumps met een hak willen dragen en die laarzen te warm en sneakers te sportief vinden, kunnen ballerina’s dragen met kousen. Maar pas op, de ene kous is de andere niet, en dikke wollen sokken zijn niet geschikt voor de smalle schoenen. Het is de kunst de juiste combinatie te maken voor een modieuze stijl: een gekleurde panty met motief of glinsterende sokjes zijn een echt fashion-statement.

Een tip: een modeflater is gemakkelijk gemaakt. Het dragen van kousen in zomerschoenen was daar ooit een voorbeeld van. Intussen is het dragen van zichtbare en bijzondere of opvallende panty's populair en modieus.

Laat uw voeten zien: welke ballerina’s zijn geschikt voor welke gelegenheid?

Met de kinderen op de speelplaats ravotten, de hond uitlaten of lekker dansen op een feest: ballerina’s zijn altijd comfortabel. Maar dat is niet het enige voordeel van de platte schoenen: ballerina's zijn geschikt voor elke gelegenheid. Voor een meisjesachtige alledaagse stijl of voor bij een sportieve vrijetijdsoutfit of elegante businessstijl.

Wie de geliefde schoenen tijdens het werk of bij een uitgaansoutfit met een rok of een bandplooibroek wil dragen, kiest het beste voor ballerina’s in puntig model of in babydollstijl. De modellen van leer of lak zien er elegant uit. Daarbij vormen de extra details als riempjes of gespen bijzonder accenten bij de elegante stijl.

Voor een sportieve outfit zijn klassieke damesballerina’s met ronde voorvoet de beste keuze. De combinatiemogelijkheden zijn bij ballerina’s in royalblauw, zwart of wit grenzeloos: ballerina’s passen bij jeans, zomerjurken, bij comfort- en stretchbroeken en bij culottes, ook als de schoenen gedessineerd en veelkleurig zijn.

Goed om te weten: er zijn niet alleen platte ballerina's. Wie graag schoenen met een hak draagt, kan als alternatief kiezen voor ballerina’s met een kleine hak, waardoor de benen wat langer lijken.

Tip: blouses zijn de nieuwe T-shirts: ze zijn er in heel veel modellen, materialen en kleuren. Of u ze nu casual draagt bij een jeans, elegant bij een rok of sportief bij een 7/8-broek: wie houdt van blouses, hoeft niet langer naar comfortabele schoenen te zoeken. Ballerina’s zijn veelzijdig te combineren met blouses en tuniekmodellen, en zorgen altijd voor een frisse look.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be