Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Bodywarmers

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Modieuze bodywarmers voor elke gelegenheid

Vrouwelijk, sportief of voor op kantoor - allemaal met één enkel kledingstuk. Omdat ze verrassend veelzijdig zijn, kunnen bodywarmers voor talrijke gelegenheden verschillend worden gestyled. De gewatteerde bodywarmer staat bijzonder casual op jeans en sneakers , terwijl de lang vallende bodywarmer van wol bij een rok en pumps op elke event een blikvanger is. Toch zijn er enkele regels om van de bodywarmer het hoogtepunt van elke outfit te maken.

Mouwloos in elk seizoen

Bodywarmers zijn alleen geschikt in de herfst en jassen zijn veel praktischer. De grote diversiteit aan bodywarmers alleen al kan dit standpunt weerleggen - want of het nu zomer of winter is, of de bodywarmer nu van wol is of met dons gevoerd, het is al lang een basiskledingstuk geworden. De volgende stijlen zijn vooral populair:

  • gewatteerde bodywarmers
  • functionele bodywarmers
  • loden bodywarmers
  • gebreide bodywarmers
  • gehaakte bodywarmers
  • ​bodywarmers van bont

Daarnaast zijn er ook modellen die minder vaak voorkomen zoals het kostuumvest of de jas met korte mouwen. Wie het veilig wil spelen, blijft liever bij de klassieke modellen en een sobere kleur - met gewatteerde bodywarmers of modellen in een denim-look kan er nauwelijks iets misgaan. Maar sommige varianten nodigen toch wel uit om ermee te experimenteren.

Bodywarmers tegen de ijzige koude

Wanneer een overgangsjas te koud en een winterparka nog te warm is, helpt er maar één ding: de met dons gevoerde bodywarmer uit de kast halen. Met jeans en een eenvoudige trui zorgt de nauwsluitende damesbodywarmer voor een sportieve look en verwarmt hij het lichaam, terwijl de armen toch genoeg vrijheid hebben en men zich om onbeperkt kan bewegen.

Vergelijkbaar is de gewatteerde bodywarmer - deze variant is iets eleganter en minder warm. Hij is geschikt voor op kantoor en chique events, omdat hij samen met een stoffen broek of strakke rok gestyled kan worden. De kleur kan perfect worden aangepast aan die van het shirt of de trui eronder en de bodywarmer is door een kleine opstaande kraag erg vrouwelijk.

De nieuwe trend: Lange bodywarmers

Voor zachte nachten en frisse ochtenden is de lange bodywarmer het perfecte kledingstuk. De bodywarmers zijn een upgrade voor elke casual look en doen door hun lange snit denken aan een lange blazer of mantel - omdat hij mouwloos is, blijft de blouse of trui eronder zichtbaar.

Zo is de outfit deels zichtbaar, terwijl de bodywarmer toch het lichaam verwarmt en tegelijk de heupen en billen bedekt.. Om een laagjes-look met coltrui en sjaal te creëren, zijn ze een must-have voor de modebewuste vrouw.

Alsof ze zelfgemaakt zijn

Voor knusse avonden en meer gezelligheid zijn gebreide bodywarmers de oplossing. Met een elastische legging en langer shirt erover zorgen ze voor de nodige knusheidsfactor en zijn ze ideaal voor een gelaagde look. Jeans, blouse en sjaal over de bodywarmer - en klaar is de nonchalante combinatie. Monochrome tinten of felle kleuren kunnen naar wens aan het totaalbeeld bijdragen of een eyecatcher zijn.

Hippe klassiekers

Met functionele of loden bodywarmers van hoogwaardige scheerwol speelt men steeds op veilig. Door het over elkaar dragen van verschillende kledingstukken wordt het te warm of te koud hebben voorkomen; naar behoefte wordt een laag verwijder of weer aangetrokken. Bodywarmers verwarmen vooral de rug en de onderrug - en bieden bescherming tegen koude wind.

Drie tips om bodywarmers perfect te stylen

Geen zin meer in simpele stijlen en monotone kleding? Overal zijn altijd dezelfde combinaties te zien en is er gebrek aan inspiratie om bodywarmers op een spannende manier op te peppen. Dat kan snel veranderen, want met de juiste tips wordt de straat een catwalk.

  • Bodywarmers van bont
    , namaakbont en weefbont zijn hier de trefwoorden. Trendy fashionstukken voor modieuze looks zorgen voor een slank figuur en kunnen met eenvoudige bovenstukken in scène worden gezet. Zachte en wollige bovenstukken gecombineerd met zwarte jeans en kleine accessoires zijn een must voor in het tussenseizoen.
  • Speciale kragen
    Een opvallende sjaalkraag van een lange bodywarmer is een regelrechte eyecatcher en pept een casual stijl meteen op. Een bodywarmer in blazerstijl met een klassieke reverskraag zorgt ook voor afwisseling. Aangetrokken over een blouse en aangevuld met een ketting en de kantoor-outfit is klaar.
  • En wie meer durft...
    ... combineert gewoon verschillende stijlen. Wat dacht je van een los vallende lange bodywarmer op een casual culotte? Wat eerst misschien ongewoon klinkt, ziet er op het tweede gezicht casual en modieus uit.

Ook kan er met de kleuren gespeeld worden door met sterke contrasten meer leven in de outfit te brengen: witte bodywarmer en schoenen op zwarte jeans en een donkere trui met rolkraag - of net omgekeerd. Zo komt de kleur van de bodywarmer terug en ontstaat er een harmonieus totaalbeeld.

Kraag, kap en knopen

Of bodywarmers voor dames er sportief of elegant uitzien hangt niet alleen van de stijl af. Het komt vaak neer op de kleine details van de bodywarmer. Een gewatteerde bodywarmer met opstaande kraag zorgt voor een vrouwelijke toets, maar met een kap ziet het er dan weer nonchalant en modieus uit. Wie wil opvallen kiest het beste voor een met bont bezette kap - een schattig accent voor in de winter.

Voor meer afwisseling zorgen double face bodywarmers, die de look in een handomdraai veranderen. Door de twee verschillende kleuren van de binnen- en buitenkant ontstaat binnen enkele seconden een nieuwe stijl. Want meestal is er daarbij een sobere en een felle kleur, waardoor de gehele outfit meteen verandert.

Wie graag nog meer wil opvallen, kan kiezen voor franjes en gehaakte details. Zwierige elementen voegen een vleugje casualness toe aan het chique vest en bewegen losjes mee met de zoom.

Bodywarmers worden meestal gesloten met een ritssluiting of drukknopen, maar gebreide modellen of bodywarmers van textiel hebben vaak geen sluiting. Ze hebben een langere vorm en maken dat het lichaam groter lijkt. Gecombineerd met strakke jeans en hoge hakken zorgen ze voor een onweerstaanbare look en zijn ze het perfecte kledingstuk voor elk seizoen.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be