Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

7/8-broeken

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair

Pagina

Pagina 1 van 4

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Pagina

Pagina 1 van 4

Het gemak van dames 7/8-broeken

Dames 7/8-broeken zijn broeken op enkelhoogte, die verleidelijk de enkel laten zien en u toch warm genoeg houden tijdens de koelere seizoenen. In verschillende diktes zijn ze zowel tijdens de zomer en het voor- en najaar te dragen, als in de winter te combineren met warme pantykousjes. Hierdoor kunt u ze bovendien vaak bij verschillende weersomstandigheden en aangelegenheden dragen. De 7/8 damesbroek is al jaren onderdeel van het modebeeld en in onze collectie geven we een moderne twist aan deze tijdloze klassieker. Met verfijnde details en een elegante snit zorgen we voor een verfijnde look. Onze broeken met 7/8 pijp bieden een optimaal draaggemak dankzij hun comfortabele pasvorm. En met een ruime keuze in kleur en dessin ziet de draagster er steeds op nieuw uit om door een ringetje te halen.

Een damesbroek met enkellange pijp is uitstekend te gebruiken in de populaire laagjeslook. Door de pijpen met speelse lengte creëert deze broek als het ware een extra laagje, of deze nu gecombineerd wordt met een pump of een enkellaarsje dat net onder de pijp eindigt. Draag er een blouse met vest of jasje op voor een chique effect, of combineer de spijkermodellen met een shirt en spijkerjack en een mooie sneaker. Enkellange broeken zijn net als broeken op reguliere lengte in tal van stijlen bij ons verkrijgbaar. Door de veelzijdigheid van dit kledingstuk voelt u zichzelf zowel op de werkvloer als in uw vrije tijd zelfverzekerd en ziet er verzorgd uit.

Damesbroeken op enkellengte in talloze varianten

De 7/8 damesbroeken in onze collecties worden met zorg uit hoogwaardige materialen vervaardigd en zitten dan ook als gegoten. Of u nu fan bent van de aansluitende skinny pasvorm, modellen met wijde pijpen, of toch liever een straight leg heeft, het is allemaal binnen ons ruime aanbod enkellange damesbroeken te vinden. Een echte musthave dit seizoen is de mom-jeans en ook deze is vaak op 7/8 lengte uitgevoerd. U combineert zowel de denim als stoffen variant met een stoere sweater, een cardigan of een gebreide oversized trui. De mom-jeans laat zich bovendien gemakkelijk met verschillende schoenen combineren: zo draagt u deze veelzijdige 7/8 spijkerbroek op pumps, sneakers of zelfs enkellaarsjes.

Naast verschillende pasvormen zijn onze dames 7/8-broeken tevens verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals katoen, denim en wol. Door de juiste verhouding stretch toe te voegen aan de aansluitende varianten zorgen we voor een optimaal draaggemak en uitstekende bewegingsvrijheid. Daarnaast zijn onze casual dames enkelbroeken in verschillende stoffen verkrijgbaar, geweven in jacquard, visgraatmotief en andere dessins. Zo zijn deze 7/8 damesbroeken ook uitstekend te dragen naar kantoor, met een truitje of blouse erop, eventueel gecombineerd met een jasje. U kunt deze prachtige dames 7/8-broeken online bestellen in onze webshop en ze vervolgens op uw gemak thuis passen. Zo kijkt u gelijk met welke kledingstukken uit uw garderobe u ze kunt combineren.

Dames 7/8-broeken in een vrijetijds- en zakelijke outfit

Dames enkellange broeken zijn verkrijgbaar in alle basiskleuren en hierdoor gemakkelijk te combineren met zowel effen bovenstukken als blouses of truien met dessin. Daarnaast kunt u ook bij deze damesbroeken kiezen voor een speels dessin, zoals strepen of bloemmotieven. Naast basiskleuren zijn de dames 7/8-broeken ook in de nieuwste modekleuren verkrijgbaar. In onze webshop kunt u zowel uit onze eigen collectie als uit de collectie van getalenteerde designers dames 7/8-broeken online kopen. Iedere broek is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Zo bent u verzekerd van een exclusieve snit en pasvorm, een schitterende uitstraling en optimaal draagcomfort.

Onze duurzame 7/8 damesbroeken zorgen er zo voor dat u zich zelfverzekerd en mooi voelt. Zowel op werk als in de vrije tijd kunt u op uw gemak uw dagelijkse taken verrichten in deze broeken die uitstekende bewegingsvrijheid bieden. Of u nu een lange vergadering staat te wachten, of een potje voetbal met de kinderen: deze broeken doen het altijd goed. Kies voor de spijkervariant met een shirt of sweater en sneakers tijdens sportieve activiteiten met uw gezin, of voor een elegante stoffen model met details als splitjes of een subtiele ruit gecombineerd met een comfortabele blouse en pumps tijdens drukke werkdagen.

Voor ieder seizoen bijpassende dames enkelbroeken

Iedere vrouw zou een comfortabele en toch stijlvolle enkelbroek in haar garderobe moeten hebben hangen. Twijfel dan ook niet om in onze online-shop een van de dames 7/8-broeken te kopen. En is deze broek eenmaal een favoriet garderobe-item, dan kunt u deze ook het hele jaar door dragen. Gecombineerd met een open schoen en een mouwloze blouse zijn ze uiterst comfortabel tijdens de frissere zomerdagen en met kniekousen en pumps eronder en een truitje of lange blouse uitstekend te dragen in het voor- en najaar. Met hoge laarzen en een dikke trui bieden ze ook in de winter genoeg warmte om behaaglijk te zijn, op kantoor of thuis. En ook bij deze broek zijn weer uitstekend laagjes toe te voegen, door er een blouse op te dragen met een trui of jasje erover.

Heeft u een feestje tijdens de koudere dagen in het verschiet, waarbij u wordt geacht goed gekleed te gaan zonder bepaalde dresscode, dan hebben we ook zeer geklede varianten op de 7/8 damesbroek. Deze kunt u vervolgens combineren met een van de bijzondere blouses met pailletten of borduursels uit onze webshop, al dan niet voorzien van getailleerde blazer of jasje. Onze dames 7/8-broeken online shop bevat een ruim assortiment varianten van gladde of gestructureerde stof, met elegante accenten en in verschillende dessins. Zo is er altijd een broek die past bij uw stijl en uitstraling.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be