Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Lange broeken

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair

Pagina

Pagina 1 van 8

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Pagina

Pagina 1 van 8

Dames lange broeken

Met de dames lange broeken in onze webshop kunnen mooie outfits worden gecombineerd. Kies voor het kopen van dames lange broeken van een exclusieve kwaliteit.

De kwaliteit van onze dames lange broeken

Een aantal dames lange broeken is onmisbaar in iedere kledingkast. Zo kan men met een mooie lange broek of een nette pantalon eindeloos mooie combinaties maken. Zo kan er in onze uitgebreide webshop gekozen worden uit een groot assortiment lange broeken in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Toch hebben deze broeken een gemeenschappelijke eigenschap. De kleding die wij hebben geselecteerd voor de verkoop in onze webwinkel zijn allen afkomstig van de meest exclusieve merken en ontwerpers. Onze aandachtspunten bij het samenstellen van ons aanbod kleding voor dames zijn uiteraard het model en het ontwerp van de kleding, maar ook de gebruikte materialen, een mooie gedetailleerde afwerking en een hoge kwaliteit met een lange gebruiksduur. Het is belangrijk dat kleding die men graag en veel draagt optimaal blijft, ook wanneer de kleding vaak gewassen wordt. Daar kan men op rekenen met de kwalitatief hoogstaande dames lange broeken in onze webshop.

Verschillende modellen dames lange broeken

Bij het bekijken van de dames lange broeken die beschikbaar zijn in onze online winkel valt op hoeveel verschillende uitvoeringen er zijn van de lange broek. Zo kan men uiteraard kiezen voor een stijlvolle pantalon met rechte pijpen in een mooie uitvoering. Ook zijn er comfort dames lange broeken, bijvoorbeeld zonder ritssluiting, met een knoopsluiting, of met een elastieken taille. Met deze broeken geniet men van kleding die altijd prettig aanvoelt bij het dragen. Naast de dames lange broeken met een reguliere lengte van de pijpen, kan er tevens gekozen worden voor een vlotte broek in een driekwarts-uitvoering, bijvoorbeeld met een knoopje of een splitje in de broekspijp. Een dames lange broek met een bootcut pijp (waarbij de pijp onder de knie licht uitloopt) is perfect draagbaar met een paar stoere laarzen. De broeken van deze schnitt hebben de unieke eigenschap dat ze een wat voller figuur in evenwicht brengen. Kiest men liever voor een slim fit broek (ook wel een skinny broek genoemd)? Een dergelijke broek is mooi te combineren tot een leuke outfit met een lange blouse, of een wijder vallende trui. Zo zijn er dames lange broeken in een veelvoud aan verschillende uitvoeringen, geschikt voor iedere lichaamsvorm. Men kan kiezen voor een stijlvolle geklede lange broek, maar natuurlijk ook voor een vlot model voor een mooi verzorgde dagelijkse outfit!

Dames lange broeken in modieuze tinten

Met een aantal dames lange broeken in gedekte tinten in de garderobe, kan altijd makkelijk kleding gecombineerd worden. Kies bijvoorbeeld voor een aantal lange broeken uitgevoerd in het zwart of donkerblauw. Natuurlijk staat een paar geklede donkerblauwe jeans ook altijd mooi bij een trui, topje of een dames T-shirt, eventueel met een speelse print. Met deze broeken creëert men zonder moeite een makkelijke outfit voor het dagelijks leven. Met dames lange broeken in het zwart, bijvoorbeeld met een mooi vallende rechte pijp, kiest men voor een elegante uitstraling voor in de avond. Voor een bijzondere gelegenheid draagt een zwarte pantalon met een mooi topje en een vestje of een jasje tot op de taille altijd prettig. Voor optimaal draagcomfort kan er gekozen worden voor dames lange broeken uit stretch materiaal.

Dames lange broeken kopen in verschillende materialen

In ons uitgebreide aanbod dames lange broeken bieden wij een groot aantal broeken aan in verschillende uitvoeringen en materialen. Zo zijn er hoogwaardige jeans, maar ook heerlijk comfortabel dragende broeken uit stretch materiaal. Hiervoor kan men denken aan een katoen-mix broek. Deze broeken sluiten mooi aan om het lichaam en dragen altijd bijzonder prettig. Zo kan men optimaal bewegen in de kleding, omdat de stof altijd meerekt. Uiteraard blijft deze perfecte pasvorm behouden, ook bij veelvuldig dragen van deze broeken. Naast de dames lange broeken bieden wij uiteraard tevens kortere broeken aan en leuke broekrokken, perfect voor dames die het comfort willen van een broek, met een uitstraling van een mooie rok.

De voordelen van dames lange broeken kopen in de webshop

Thuis winkelen biedt veel gemak. Zo is het onnodig om verschillende winkels af te struinen voor dameskleding van de hoogste kwaliteit. Men winkelt eenvoudigweg wanneer men dit wenst, ook 's avonds, gewoon vanuit de gemakkelijke stoel. In onze dames lange broeken webshop kiest men simpelweg voor kleding uit een bepaalde categorie. Vervolgens kan het aanbod uit deze categorie op het gemak bekeken worden. Ieder artikel in ons assortiment wordt uitgebreid beschreven en uiteraard kan men tevens duidelijke informatie nalezen wat betreft de gebruikte materialen van het ontwerp. Bij ieder artikel staat een duidelijke foto afgebeeld, waarop men alle details goed kan bekijken. Men selecteert het de gewenste dames lange broeken in de gewenste maat en de juiste kleur. Vervolgens kan de gewenste kleding worden besteld.

Gemak bij het bestellen van dames lange broeken

Het online betalen van onze dames lange broeken doet men op een veilige manier, binnen een beschermde omgeving. Na het ontvangen van de bestelling gaan wij direct aan de slag. De kleding wordt met zorg verpakt en snel verzonden. Een van de grote voordelen van het winkelen vanuit huis is het feit dat men de gekochte kleding heerlijk op het gemak kan passen in de eigen omgeving. Zo kunnen er direct leuke combinaties worden gemaakt met de kleding uit de eigen garderobe! Past een artikel niet goed, of is men niet tevreden? Geen probleem. Een artikel kan zonder moeite worden geruild of retour worden gezonden. Heeft men vragen of bepaalde verzoeken? Dan staat ons professionele team klaar om te helpen. Zo is het vanuit huis kopen van dames lange broeken heerlijk eenvoudig.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be