anniversary anniversary
Chantelle

Een beha van Chantelle staat voor een sensuele uitstraling en optimale ondersteuning en draagcomfort. Aandacht voor detail maakt van elke beha iets bijzonders.

Chantelle

(12 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

CHANTELLE: Frans geïnspireerde lingerie

Chantelle staat voor Franse chic. De lingerie straalt sensualiteit, elegantie en zelfbewustzijn uit en is gemaakt voor vrouwen die zich bewust zijn van hun eigen vrouwelijkheid en deze graag willen benadrukken. Verder lezen ... De Chantelle beha bekoort door een tijdloos en elegant design. Vrouwelijke en modieuze details zoals passementen, tule of borduursels maken van de lingerie iets heel bijzonders. Het assortiment van Chantelle biedt ondergoed voor elke dag, maar ook sensuele en verleidelijke lingerie. De Basic Invisible-lijn is ideaal voor elke dag en onzichtbaar onder de kleding. De Rive Gauche-lijn daarentegen is comfortabel, maar tegelijkertijd heel verleidelijk dankzij ultrazacht en zeer vlak afgewerkt kant.

Merkfilosofie
Het Merk Chantelle combineert vakmanschap met een moderne, vrouwelijke stijl. Dat resulteert in exclusieve lingerie die de tijdloze chic van Parijs weerspiegelt. Bij elke beha van Chantelle staat de pasvorm op de eerste plaats. Innovatieve materialen en cuptechnieken zorgen voor een hoog draagcomfort en perfecte ondersteuning. Een Chantelle slip is altijd op de bijpassende beha afgestemd zodat een harmonisch geheel ontstaat.

Geschiedenis
In1876 vindt monsieur Garnichon het comfortabele torselet uit als alternatief voor het stijve korset. Hij maakt voor zijn torseletten gebruik van een innovatief proces om rekbare stoffen voor damesondergoed te vervaardigen. Deze stoffen worden in 1950 door fijne tule vervangen – daarmee is het merk Chantelle geboren. De innovatiekracht van Garnichon is ook kenmerkend voor het verdere verloop van dit succesverhaal: In 1960 presenteert het bedrijf de eerste Chantelle beha, in 1970 volgen de eerste voorgevormde beha’s. Deze zorgen voor een perfecte ondersteuning en geven de borsten tegelijkertijd een mooie natuurlijke vorm. Tot op de dag van vandaag werkt het bedrijf met innovatieve materialen om het draagcomfort continu te verbeteren.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text