Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden staat bekend om vormstabiele shapewear, die optimale steun en comfort biedt. Zelfs in grote cupmaten en zonder beugels.

Miss Mary of Sweden

(50 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

MISS MARY OF SWEDEN: briljante ondermode-ideeën

Ondermode van Miss Mary of Sweden overtuigt door draagcomfort en pasvormgarantie. De shapewear geeft vorm aan het vrouwelijke silhouet: Verder lezen ... Verstevigingen in pantybroekjes of body’s zorgen voor een platte buik en een slanke taille. Naadloze pantybroekjes van microvezels hebben een sterk vormend vermogen en zijn dankzij platte beenlijnen niet te zien onder de kleding. Een Miss Mary of Sweden beha biedt zelfs zonder beugel een perfecte ondersteuning. Daarvoor zorgen een verfijnde snit en verstevigde ondercups en zijsteunen.

Merkfilosofie
De Zweedse lingerie-fabrikant staat bekend om kwaliteit. Doel van het bedrijf is om vrouwen rondom tevreden te stellen. Daarom wordt er goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant. In het bijzonder voor de grote cupmaten heeft Miss Mary of Sweden briljante oplossingen bedacht. Brede, gewatteerde schouderbanden van elastiek zorgen ervoor dat beha of body niet in de huid snijdt. Elke Miss Mary of Sweden beha, elke body en elk pantybroekje is exact op maat gemaakt, om een optimale ondersteuning en comfort te garanderen.

Geschiedenis
Het merk Miss Mary of Sweden staat sinds meer dan 50 jaar voor figuur vormend en vormstabiel ondergoed. In plaats van stijve, ongemakkelijke korsetlingerie of nauwelijks ondersteunende dessous, komt Miss Mary of Sweden al in de jaren ’60 met lingerie op de markt die zowel een goede ondersteuning als ook een comfortabel draaggevoel bieden. Dat is met name aan het gebruik van lycra te danken. Sinds de introductie van dit materiaal in 1959 gebruikt het Zweedse bedrijf de elastische stof voor haar damesondergoed. De innovatiekracht van het bedrijf wordt ook zichtbaar in de jaren die volgen: Miss Mary of Sweden biedt als een van de eerste ondergoedfabrikanten beha’s met push-up-effect aan en is pionier in de naadloos verwerkte shapewear.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text