Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Mac

MAC
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

MAC: jeans en broeken met een perfecte pasvorm

MAC produceert al meer dan 40 jaar jeans en broeken van de hoogste kwaliteit. Daarbij is vooral de optimale belijning en de perfecte pasvorm belangrijk voor de onderneming uit de Oberpfalz, Duitsland. De uitstekende verwerking en de verschillende modellen van de MAC-jeans laten elk figuur er op zijn best uitzien: rondingen worden perfect benadrukt en probleemzones optimaal gecamoufleerd. Van tijdloze klassiekers tot moderne creaties: jeans en broeken van MAC zijn veelzijdig te combineren en passen bij iedere stijl. De grote keuze in klassieke en modieuze broeken maakt het u gemakkelijk om uw perfecte MAC-jeans te vinden.
Een jeans van MAC is een onmisbare allrounder voor elke situatie. Hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en de perfecte pasvorm biedt onovertroffen draagcomfort. Bovendien past MAC trends doeltreffend toe: in elke collectie vindt u moderne lengten, kleuren en modieuze motieven, net als klassieke en tijdloze jeans. Wanneer u uw perfecte pasvorm heeft gevonden, dan zult u de jeans en broeken van MAC nooit meer willen missen. Ook de optimale prijs-kwaliteitverhouding draagt eraan bij dat een MAC-broek heerlijk comfortabel is, altijd en overal.

MAC MAC

Duurzaamheid staat bij MAC hoog in het vaandel en vormt een vast onderdeel van het beleid van de onderneming. Van de productie tot de levering let MAC erop dat mensen en natuur met respect worden behandeld. Dankzij de inzet van innovatieve technologieën worden jeans en broeken van MAC duurzaam vervaardigd. Zo is bijvoorbeeld het gebruik van water, energie en chemische hulpmiddelen in de productie en in de wasserij aanzienlijk verminderd. Omdat MAC-jeans worden gemaakt door toonaangevende fabrikanten in Duitsland en Europa, blijven bovendien de transportroutes kort, wat goed is voor het milieu.
Maar bij duurzame jeans houdt het milieuvriendelijke aspect van MAC nog lang niet op: MAC-jeans worden klimaatneutraal verzonden met gecertificeerde verpakkingen. Het gebouw van de firma MAC is gemaakt van natuurlijke materialen en het groen eromheen vormt een echt natuurparadijs. De onbewerkte grond wordt bewoond door vele vogelsoorten en vormt een thuis voor talrijke kleine dieren, insecten en zelfs 20 bijenvolken.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be