anniversary anniversary
Gardeur

Gardeur geldt terecht als broekenspecialist: Pantalons en jeans van Gardeur zijn altijd op maat en comfortabel. Daarvoor bewandelt men steeds nieuwe wegen.

Gardeur

(5 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

GARDEUR: Klassiek-sportieve mode met een bijzondere noot

Gardeur pantalons en jeans zijn casual en klassiek tegelijk. Verder lezen ... In combinatie met elegante en ingetogen kleuren ontstaat een zelfbewuste, hoogwaardige en tijdloos-moderne stijl. De authentieke Gardeur mode voor dames en heren is stijlvol zonder te overdrijven. In plaats daarvan ligt de focus op productinnovatie en kwaliteit. Nieuwe kleurtechnieken en geselecteerde materialen zijn net zo kenmerkend voor pantalons en jeans van Gardeur als een excellente afwerking en aandacht voor detail. Naast de klassieke modellen zoals de bootcut en 5-pocket biedt de pantalonspecialist ook trendy 7/8 pantalons en chino-broeken voor dames en heren.

Merkfilosofie
De kerncompetentie van Gardeur ligt bij pantalons en jeans met een optimale pasvorm. Daarop is het hele productieproces van creatieve ontwikkeling tot uiteindelijke fabricage afgestemd. Zo ontstaan steeds nieuwe productinnovaties zoals de 4-dimensie-denim voor heren of de "seamless waist", een comfortabel te dragen tailleband. Het is dus niet zonder reden dat Gardeur beschouwd wordt als een broekenspecialist. Het bedrijf heeft bij al deze productinnovaties ook oog voor het milieu: Het gebruik van hybridenim en hybridcotton tonen de betrokkenheid van het bedrijf op het gebied van duurzame productie.

Geschiedenis
Het succesverhaal van Atelier Gardeur begint in 1920 in Mönchengladbach, alwaar de firma tot op heden gevestigd is. Nadat Gardeur aanvankelijk gespecialiseerd was in herenbroeken, ontstaat in 1981 naast "Gardeur homme" met "Gardeur femme" een merk voor damesmode. Sinds 1993 produceert de broekenspecialist ook bovenkleding. Vanaf 2007 kiest het bedrijf bewust voor een duurzame productie en brengt als eerste textielfabrikant jeans van "fair trade" katoen op de markt.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text