Schneiders Salzburg

Schneiders Salzburg staat voor een mix van traditie en moderniteit. In alle moderne creaties van het merk zijn traditionele elementen terug te vinden.

Schneiders Salzburg

(51 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Schneiders Salzburg: mode tussen traditie en moderniteit

Het merk Schneiders Salzburg verbindt de traditionele mode van Oostenrijk en Centraal-Europa met een innovatief design. Verder lezen ... In het assortiment van dit merk staat de elegante, hoogwaardige dames- en herenmantel centraal. De mantels en jassen worden alle gekenmerkt door kwalitatief hoogstaand vakmanschap en veel aandacht voor detail. Naast de klassieke mantel van scheerwol of loden omvat de collectie ook modieuze korte mantels, jassen en combimode. Schneiders Salzburg – dat is mode voor dames en heren op het hoogste niveau.

Merkfilosofie
Discrete luxe en een constante en uitstekende kwaliteit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor het merk Schneiders Salzburg. De materialen worden met zorg geselecteerd en alleen het beste van het beste is goed genoeg voor het assortiment van Schneiders Salzburg: De tijdloos-elegante kleding voor dames en heren wordt vervaardigd van hoogwaardige stoffen zoals puur katoen, linnen, leer of kasjmier evenals mengsels van breistof of zijde. Bij sportkleding zijn materiaalmengsels erg in trek. De snit van de kledingstukken bestaat uit een mix van traditie en moderniteit. Authenticiteit is een andere belangrijke pijler van het succes van het merk. Om deze reden wordt de kleding van Schneiders Salzburg uitsluitend in Oostenrijk en de buurlanden vervaardigd.

Geschiedenis
Het begin van Schneiders Salzburg gaat terug tot 1895, het jaar waarin Georg Schneider senior een groothandel in Wenen opricht. In 1946 produceert het bedrijf voor het eerst regenmantels en -jassen van legervoorraden in de eigen mantelfabriek in Salzburg. In de jaren die volgen breidt Georg Schneider het assortiment steeds verder uit en maakt naam als mode-ondernemer. In 1976, 1994 en 2010 valt Schneiders Salzburg zelfs de eer te beurt om het Oostenrijkse Olympisch team in te kleden.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text