Steinbock

Bij Steinbock gaat het om kwaliteit, niet kwantiteit. De gelimiteerde collecties van Steinbock beloven niet alleen exclusiviteit, maar ook eersteklas kwaliteit.

Steinbock

(13 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Steinbock: chique mode uit de Alpen

Degene die voor Steinbock Mode kiest, wil graag iets bijzonders dragen. Verder lezen ... Het merk vervaardigt zijn traditionele landhuis- en folkloremode in kleine gelimiteerde edities – exclusiviteit inbegrepen! Steinbock combineert daarbij traditionele vormen en snitten met de huidige tijdsgeest. Dat resulteert in klassiek-sportieve mode die traditie en moderniteit met elkaar verenigt. De kleding van Steinbock wordt van hoogwaardige materialen gemaakt die voldoen aan hoge verwachtingen wat betreft waarde en kwaliteit. Jassen en mantels voor outdoor- en sportieve activiteiten worden van lichtgewicht hightech-vezels gemaakt. Voor de vervaardiging van de landhuis- en folkloremode wordt ook gebruik gemaakt van robuust en water- en windicht loden. Elegante business- en vrijetijdskleding bestaat echter voornamelijk uit hoogwaardige scheerwol of katoen.

Merkfilosofie
De gestileerde steenbok is het handelsmerk van de chique mode uit de Alpen en weerspiegelt het karakter van het label dat gekenmerkt wordt door natuurlijkheid en regionale identiteit. Voor de kledingstukken worden alleen natuurlijke materialen en regionale stoffen gebruikt. In plaats van massaproductie ligt de focus bij Steinbock op exclusieve mode in kleine aantallen. Alle Steinbock dirndls en collectie-items zijn liefdevol ontworpen en gemaakt. Zorgvuldig geselecteerde decoratieve elementen zoals biezen van imitatieleer of sierknopen geven elk kledingstuk een unieke uitstraling.

Geschiedenis
De geschiedenis van Steinbock begint in 1938 in Innsbruck met de productie van loden jassen. In Innsbruck staat nog steeds het folklorehuis van de onderneming. De huidige modieuze Steinbock-collecties worden echter in het Oostenrijkse Villach vervaardigd. Inmiddels is het kleine Tiroolse familiebedrijfje uitgegroeid tot een internationaal succesvolle mode-onderneming.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text