anniversary anniversary
Waldläufer

Waldläufer schoenen zijn goed voor uw voeten. Zij ondersteunen de natuurlijke afrolbeweging, bieden voldoende bewegingsvrijheid en optimale ondersteuning.

Waldläufer

(95 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Waldläufer: comfort heeft een naam

Bedreven combineert dit merk esthetisch design met functionele afwerking. Verder lezen ... Aangezien elke voet anders is, zijn er Waldläufer schoenen in verschillende breedtes. Zo kan ieder voor zich de juiste breedte vinden, en passen de schoenen perfect. Naast de precieze pasvorm scoren de Waldläufer damesschoenen ook met een smal hielontwerp voor extra ondersteuning én met een uitneembare binnenzool. Die laatste kan omgewisseld worden of vervangen door inlegzolen voor een optimale hygiëne. Waldläufer schoenen voor dames zijn beschikbaar als instappers, ballerina’s, sandalen of pumps

Merkfilosofie
Bij Lugina worden Waldläufer schoenen voor mannen en vrouwen met de hand gemaakt. De ervaring van generatie op generatie en het traditionele vakmanschap van de schoenmakers vormen de basis voor de productie. Het doel van het bedrijf is om gezonde schoenen te maken die de gezondheid van uw voeten onderhouden. Een anatomisch correcte schoenvorm met voldoende bewegingsvrijheid en ondersteunend effect is essentieel om de gezondheid van uw voeten te behouden. Gezonde schoenen als de Waldläufer schoenen dragen echter ook bij aan het algehele welzijn.

Geschiedenis
De Lugina schoenfabriek werd in 1960 in het Paltische Schwanheim gesticht. Met het merk Waldläufer begint het succes van deze fabrikant van comfortschoenen voor dames en heren. In de Lugina schoenfabriek herkent men al snel de behoefte van de klant aan hoogwaardige comfortschoenen. Met haar comfortabele schoenen van het merk Waldläufer wil het bedrijf ook na haar vijftigjarig jubileum de wellness groeimarkt verder uitbouwen. Intussen stijgt de vraag naar de comfortabele "Waldläufer" in andere landen, zoals Rusland, China of ook Australië.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text